Събития в страната:


Ежегоден семинар на РОТЕК
за представяне на нови продукти на
Rockwell Automation

ВЕЛИНГРАД'2018
От 6 до 8 юни 2018 година във Велинград се проведе ежегодния технически семинар на Rockwell Automation и РОТЕК - „Новости в продуктите и услугите за индустриална автоматизация“.
Събитието откри Johann Radakovits, Sales Manager Channel за Източна Европа. Водещи специалисти на Rockwell Automation CSEE и РОТЕК ООД представиха най-новите продукти с обстойни презентации и нагледни демонстрации на техническите възможности. Интерес и много дискусии имаше при представянето на иновативните софтуерни и хардуерни решения за контрол и диагностика на автоматизирани системи FactoryTalk TeamONE и Shelby, както и новата мобилна софтуерна платформа за интелигентно дистанционно управление на клиентски станции (FactoryTalk ThinManager)
Фирма СИВИКО,гр.София, клиенти на РОТЕК - представиха свои успешни интересни проекти, реализирани с апаратура на Allen-Bradley.
Интересната програма на двата семинарни дни и релаксиращата обстановка сред естествения боров парк на Велинград, изобилието от топли минерални води и чист въздух, направиха семинара още по-приятен и полезен за участниците.

ПРЕЗЕНТАЦИИ

Alexandru Craciun - Commercial engineer Software Rockwell Automation
Visualisation update
ThinManager Demo
FactoryTalk for Analytics for Devices - Shelby

Peter Madarasz - Commercial Engineer IA/Drives Rockwell Automation
Logix Update
PowerFlex LV Drives and SMC
Micro800 and CCW_R11

Радко Стойчев - Управител на РОТЕК
Safety Products Update

Милен Милев - Управител на РОТЕК
MV Drives and MCC Portfolio Overview

Иван Койчев - Управител на РОТЕК
Smart Sensors Overview

Камен Кръстев - СИВИКО ООД
OEM Решения за Industry 4.0